Συνταγές

İçli Κεφτεδάκια Περιοχή Σίιρτ (Κιλ)

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για κεφτέδες Kitil από την περιοχή Siirt (Kitil);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Ας κόψουμε μικρά τα πρώτα μας κρεμμύδια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  2. Ας ρίξουμε λίγο αλάτι και περιμένουμε.
  3. Στη συνέχεια, βάζουμε στο ταψί ζυμώματος σιμιγδάλι, πλιγούρι και αλάτι και ανακατεύουμε.
  4. Ρίχνουμε τόσο ζεστό νερό να βραχεί πάνω, σκεπάζουμε το ταψί και το πηγαίνουμε σε μια γωνία, αρχίζουμε να ετοιμάζουμε το εσωτερικό και βάζουμε τον κιμά στο τηγάνι.
  5. Αφήστε το να ψηθεί μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Όταν φτάσουμε στο λάδι, πάρουμε τα κρεμμύδια που κόψαμε και στύψουμε το ζουμί, ας το βάλουμε στον κιμά.
  6. Τότε ας αρχίσουμε το ψήσιμο. Μετά το ψήσιμο, βάζουμε τη μαργαρίνη και το βρασμένο ρύζι. Ας μαγειρέψουμε για λίγο. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μυρωδικά μέσα, κόβουμε τον μαϊντανό και τον προσθέτουμε, τον ανακατεύουμε και τον κλείνουμε.
  7. Αφήνουμε να κρυώσει στην κατάψυξη αφού βγει η πρώτη φωτιά. Εν τω μεταξύ, ζυμώνουμε τη ζύμη μας για 20 λεπτά περίπου, να πάρουμε νερό και να πάρουμε νερό στα χέρια μας όσο ζυμώνουμε, να το βάλουμε στο αλεύρι μας.
  8. Θα ζυμώσουμε λίγο ακόμα, θα δοκιμάσουμε ένα που δεν είναι ούτε πολύ σκληρό ούτε πολύ μαλακό. Αν δεν σπάσει στο άνοιγμα, μπορείτε να το αφήσετε ζυμωμένο.
  9. Ας κάνουμε κύκλους σε μέγεθος καρυδιού, βρέχουμε τα χέρια μας και βυθίζουμε τον αντίχειρά μας στη μέση. Ας το ανοίξουμε στρίβοντάς το, εκτός από τα άλλα 3 δάχτυλά μας. Ας το γεμίσουμε και ας κλείσουμε το στόμα σου σιγά σιγά.
  10. Βάζουμε αλάτι και 5 φελάν λεμόνι σε σκόνη στο νερό που βράζει. Το αφήνουμε να βράσει σε βραστό νερό μέχρι να ανέβει στην κορυφή.

Γεμιστοί κεφτέδες Siirt Region (Kitil) Συνταγή με φωτογραφία

İçli Κεφτεδάκια Περιοχή Σίιρτ (κιτίλ)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button